Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477081
Прогноз погоди
Редактор студентського радіо Юлія Крицька отримала іменну стипендію від Володимира Дебоя
7 жовтня 2013 року 13:57

Студентка ІV курсу Житомирського державного університету ім. І.Франка, редактор студентського радіо Юлія Крицька сьогодні, 07 жовтня 2013 року, отримала стипендію ім. Василя Остапчука від Житомирського міського голови Володимира Дебоя.

Стипендія імені Василя Остапчука присвоюється за глибокі та ґрунтовні знання дисциплін видавничого та журналістського циклу та практичну діяльність у засобах масової інформації кращому студентові IІІ-V курсів або магістрантові інституту філології та журналістики спеціальностей «Видавнича справа та редагування» та «Українська мова та література. Спеціалізація: Редагування освітніх видань» Житомирського державного університету імені Івана Франка. Лауреатом стипендії може стати студент, який упродовж останніх трьох сесій не мав жодної четвірки.

Студентка Юлія Крицька, як наголосив завідуючий кафедри редагування та основ журналістики Андрій Близнюк, має високі журналістські здібності та гарно навчається: «Це дівчина, яка вступивши на контрактну форму навчання, зараз завдяки своїм здобуткам перейшла на бюджет. Приємно, що свого часу Володимир Дебой підписався під цією стипендією і сьогодні являється однією з небагатьох людей, які допомагають талановитим студентам».

Доктор філологічних наук, професор кафедри української мови Віктор Мойсієнко згадує, як 7 років тому започатковували іменні стипендії та шукали меценатів: «Ми зверталися до меценатів із проханням підтримати розум і науковий студентський політ. У свій час на наше прохання відгукнулися друзі університету, друзі Інституту філології та журналістики. І сьогодні вже 7-й рік поспіль фундатором стипендії ім. Василя Остапчука є Володимир Дебой. Приємно відзначити, що підтримує і вручає цю стипендію Володимир Михайлович не як міський голова, а відповідальний громадянин, житомирянин».

Міський голова Володимир Дебой наголосив, що поважає та готовий надалі підтримувати студентів, які можуть заробляти своїм розумом. Мер Житомира говорить, що саме ця стипендія ще 7 років тому стала основою для втілення сьогодні масштабних проектів підтримки талановитої молоді:

«Ця іменна стипендія спонукала мене до того, щоб уже на посаді міського голови якомога більше приділити уваги нашим обдарованим дітям. В цьому році стипендії міського голови талановитим учням збільшено у 10 разів. Стипендіями відзначено 145 відмінників, переможців різних рівнів олімпіад, які славлять наше місто навіть за межами України. Ми підтримуємо молодь, яка сьогодні є елітою нації», – сказав Володимир Дебой.

Стипендіатами фундатора стипендії імені Василя Остапчука Володимира Дебоя упродовж останніх років стали:

  • 2007 рік – Катерина Бистрицька;
  • 2008 рік – Наталія Кузьо;
  • 2009 рік – Олександр Трохимчук ;
  • 2010 рік – Дар’я Яценко;
  • 2011 рік – Юлія Гуз;
  • 2012 рік – Марина Каплун;
  • 2013 рік – Юлія Крицька.

Управління по зв’язках з громадськістю

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare