Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477067
Прогноз погоди
Загальноміська толока триває: Житомир готується зустріти 1125-ту річницю з Дня заснування
31 серпня 2009 року 17:53
Загальноміська толока триває: Житомир готується зустріти 1125-ту річницю з Дня заснування

      Виконуючи розпорядження міського голови «Про загальноміську толоку з благоустрою, санітарного прибирання та святкового оформлення до відзначення 1125-річниці від дня заснування міста Житомира» в обласному центрі розгорнувся широкий фронт робіт, спрямований на виконання поставленої задачі.
     Щопонеділка міським штабом проводяться наради з керівниками комунальних та житлових підприємств, на якій вирішуються поточні питання та координується виконання робіт по здійсненню заходів з благоустрою.
     Добре підготувались до Дня народження рідного міста, постійно підтримуючи в належному санітарному стані прилеглі території ЗАТ "Ліктрави" (Київське шосе 21), Управління освіти міської ради (вул В.Бердичівська 7), Національний банк України (вул Лятошинського 5), Київський маркет (Київська 89), Будівельний коледж (вул. Чапаева 4), ДП "Житомирське лісове господарство" (вул Чапаєва 8), Обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом (вул. Щорса 28), Торговий центр "Ярмарок" (м-н Згоди 3) і багато інших. Управлінням житлового господарства та підвідомчими підприємствами - КВЖЕРП, ЖБК, TOB "КК" КомЕнергоЖитомир"- упорядковано прибудинкові території: в належний стан приведено, відремонтовано та пофарбовано 115 дитячих ігрових майданчиків, 542 лавки для відпочинку біля житлових будинків. Облаштовано та відремонтовано фасади 83 будинків. Виконані роботи по ремонту 202-х під'їздів житлових будинків, проведено* очистку 365 організованих зливостоків з дахів та покрівель будинків. Біля будинків встановлено 42 пісочниці. Приведено в порядок сміттєзбірні майданчики, ліквідовано 153 стихійних сміттєзвалища. Впорядковано газони і квітники, викошено бур'яни на площі 504588 кв.км.
     Комунальними підприємствами, підпорядкованими управлінню комунального господарства, за період проведення загальноміської толоки прибрано та вивезено 1036 куб м. шляхового змету та сміття, відремонтовано поточним ремонтом асфальтобетонне покриття загальною площею 2919 кв.м.
   Виконані ремонтні роботи і фарбування закріплених за комунальними підприємствами зупинок громадського транспорту. Чотири аварійні зупинки по вул. Баранова, 125 демонтовано.
     Упорядковано територію біля Монументу Слави та сквер біля Преображенського Собору, у сквері влаштовано освітлення: встановлено 8 опор з ажурними світильниками. Влаштовано освітлення біля філармонії, "лавки спогадів", розпочато реконструкцію освітлення по вул. Старий Бульвар, організовано виготовлення святкової ілюмінації до Дня міста. Ведуться роботи по влаштуванню святкової сцени по вул. Михайлівській. Проведено ремонт та фарбування лавочок для відпочинку у парку ім. Гагаріна. Закуплено 100 нових лавочок, які встановлюються до свята у міських парках і скверах.
      За інформацією управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради приведені у належний стан квітники та зелені смуги біля підліткових клубів, викошено траву на прилеглій території. Вихованці та педагоги-організатори підліткових клубів "Олімп", "Патріот", "Геркулес" прибрали військові кладовища.
     Відповідно до розробленого управлінням освіти міської ради плану заходів проведено значний обсяг робіт по упорядкуванню газонів та клумб виконано ремонт та заміну огорожі, парканів, решіток під вікнами. Високий естетичний рівень оформлення клумб і території продемонстрували ЗОШ №5,6,19,21,27,28,30,36, гімназії №23, міського колегіуму, міського ліцею, міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді, міжшкільного навчально-виробничого комбінату, навчально-виховних комплексів № 38,59,65.
    На жаль на сьогодні навіть в центрі міста є території, що залишаються засміченими, неприбраними, на яких не викошено бур'яни і траву. Серед них банк "Київ" по вул Київській 2, магазан "Комп'ютерний всесвіт" но вул Київській 17, магазин "Париж" то вул. Театральній 3. Зовсім не прибирається сміття на території біля Клубу рукопашного бою по вул. Черняховського 100, TOB "КК" КомЕнергоЖитомир" по вул. Кибальчича 2/4 і Вітрука 24, ЖОД ВАТ "Хімволокно" за адресами Ціолковського 14, Вітрука 24, автостоянки ПП Хмілевський та магазин "Комфорт" ПП Глібко по вул. Перемоги 75.

Прес-служба Житомирської міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare