Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 477084
Прогноз погоди
Через байдужість «КомЕнерго» страждає дівчина – інвалід дитинства
4 жовтня 2013 року 17:29

Житомирянка Ірина Любімцева декілька років підряд зверталася до ТОВ КК «КомЕнерго» з проханням зробити пандус у дев’ятиповерхівці по вулиці Вітрука, 53, де вона мешкає разом зі своєю донькою – інвалідом дитинства.

Однак, як зазначає Ірина, ні благання матері, ні те, що її хвора дитина зламала ногу у під’їзді для директора «КомЕнерго» Юрія Антіпова не мають ніякого значення. Він неодноразово обіцяв, що підприємство виконає необхідні роботи, проте далі обіцянок справа не доходила.

За словами матері, він щоразу знаходив виправдання. Спочатку говорив, що пандус заважатиме мешканцям будинку, потім – нібито мешканці виступають проти встановлення пандусу.

«Я особисто поцікавилася у своїх сусідів і була дуже здивована, дізнавшись, що вони мене підтримують і навпаки хочуть, щоб пандус таки був у нашому будинку. Тобто, все, що казав директор – це «казки», щоб нічого не робити», – розповіла Ірина Любімцева.

Врешті-решт, звернувшись у черговий раз до «КомЕнерго», Ірина почула у відповідь від директора, що роботі «КомЕнерго» заважає виконавчий комітет Житомирської міської ради.

Іншої думки мешканці цього будинку, які вже давно переконалися у непрофесійності і підступності компанії.

У їхньому будинку протікає дах. Вода проходить до сьомого поверху. Мешканці звернулися у «КомЕнерго», де їм пообіцяли відремонтувати дах, якщо люди зберуть необхідну суму грошей. Кошти люди зібрали і передали «КомЕнерго», проте роботи так і залишилися невиконаними.

«Мої сусіди не розуміють, куди поділися гроші? Компанія так і не надала ніякого звіту. І після цього вони ще будуть казати, що їм хтось заважає працювати!», – дивується Ірина.

У неї на руках рекомендації, де лікарі зазначають, у яких умовах категорично не можна перебувати її хворій доньці. Проте, надмірна вологість у квартирі, бруд, запахи скипидару та алкоголю, обдерті стіни у під’їзді, відсутність пандусу – це те, з чим дівчина зіштовхується кожного дня.

У розпачі Ірина Любімцева хотіла потрапити на прийом до нардепа Геннадія Зубка. За словами матері, очевидно, народний обранець сильно зайнятий, виконуючи передвиборчі обіцянки, бо, звернувшись до його приймальні у травні 2013 року,  до цього часу ніякої відповіді Ірина не отримала.

У серпні 2013 року жінка записалася на особистий прийом до Житомирського міського голови Володимира Дебоя. Вже 1 жовтня 2013 року мер Житомира зустрівся з жінкою. Вислухавши Ірину, Володимир Дебой ще до кінця особистого прийому дав доручення фахівцям міської ради виїхати за вказаною адресою, щоб дослідити та запропонувати варіанти вирішення проблеми.

Житомирянка Ірина Любімцева сподівається, що ВЖРЕП № 13, який замість «КомЕнерго» обслуговуватиме будинок по вулиці Вітрука, буде працювати і виправляти помилки тих, хто тільки обіцяє.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare