Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477131
Прогноз погоди
У Житомирі вже всі об’єкти соціальної сфери та 40% житлового фонду підключено до опалення
4 жовтня 2013 року 17:14

40% житлових будинків у м. Житомирі підключено до опалення. Про це повідомив сьогодні, 04 жовтня 2013 року, директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин. Також теплопостачання мають всі дитячі садочки, школи та лікувально-профілактичні установи (за виключенням ДНЗ №26, де наразі завершується капітальний ремонт мереж).

Вже у найближчий час до системи теплопостачання будуть підключені 761 будинок, решта житлового фонду – після подачі газу до котелень.

Гальмує підключення будинків до опалення газова компанія, яка досі не подала до 24 котелень газ. «30 вересня під час селекторної наради нам повідомили, що міста отримають ліміти на газ, однак газова компанія і до сьогодні не розблокувала подачу газу до частини котелень», – говорить Дмитро Рогожин.

Керівник компанії пояснює, що Житомиртеплокомуненерго було б набагато зручніше підключити систему теплопостачання одразу, проте змушені підключати почергово, що залежить від подачі газу.

На теплопостачальному підприємстві інформують, що жодних серйозних аварій та поривів тепломереж під час підключення мереж не відбулося.

Щодо системи нарахування за послуги теплопостачання, то в КП «Житомиртеплокомуненерго» заспокоюють: нарахування здійснюватимуть не з 1 жовтня 2013 року, а з моменту фактичного підключення будинку до опалення та підписання відповідних актів. Соціальні ж заклади мають лічильники.

У випадку призупинення подачі тепла через підвищення температури повітря та при зупинці котельні на 12 годин і довше рахунки на теплопостачання за час без подачі тепла також не виставлятимуться.

 

Управління по зв’язках з громадськістю 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare