Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 476915
Прогноз погоди
Нардепи розгортають агітацію прямо в міській раді?
3 жовтня 2013 року 11:02

У Житомирській міській раді 2 жовтня 2013 року пройшло засідання Ради керівників підприємств та підприємців м. Житомира.

Житомирські підприємці розглядали умови оренди, постійного користування землею, підіймали питання плати за землю, обговорювали зміни, внесені до Податкового та Земельного кодексів України.

Депутат Житомирської міської ради та голова Ради керівників підприємств та підприємців м. Житомира Валерій Онопрієнко зазначив, що, відстоюючи інтереси підприємців, братиме участь у громадських обговореннях документів регуляторної діяльності міської ради. Він наголосив, що потрібно працювати над тим, щоб підприємства міста розвивалися і функціонували на благо житомирян.

Присутній на засіданні Ради підприємців нардеп Геннадій Зубко пообіцяв житомирським підприємцям підтримку, якщо… вони підтримають його.

«Я готовий підтримати будь-якого директора підприємства, бо розумію, що неодмінно  прийде час, коли треба буде підтримати і мене», – акцентував нардеп.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare