Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464566
Прогноз погоди
Житомиртеплокомуненерго НЕ підвищує тарифи житомирянам
2 жовтня 2013 року 13:02

Не зважаючи на постійне підвищення вартості електроенергії, КП «Житомиртеплокомуненерго» не підвищує тарифи на послуги опалення для житомирян. Про це повідомив сьогодні, 02 жовтня 2013 року, директор підприємства Дмитро Рогожин під час розгляду фінансового плану на 2014 рік на засіданні виконавчого комітету.

«Доходи підприємства за І півріччя 2013 року забезпечено у рамках плану. Витрати також здійснюються відповідно до запланованих норм, крім електроенергії, яка постійно дорожчає. Не зважаючи на це, тарифи ми не змінюємо», – сказав Дмитро Рогожин.

У рік КП «Житомиртеплокомуненерго» споживає електроенергії на 45 млн.грн. За словами директора, у минулому році підприємство зменшило споживання електроенергії на 12% у грошовому еквіваленті.

Сьогодні КП «Житомиртеплокомуненерго» є одним із кращих платників по платежах за газ в Україні.

Дмитро Рогожин повідомив, що вже проведено тендер на купівлю екскаватора за кошти міського бюджету. Наразі ж працівники Житомиртеплокомуненерго здійснюють роботи з будівництва траси котельні «Техсервісмолоко», яка на 1 котлі раніше забезпечувала теплом декілька навчальних закладів та житловий будинок.

Найбільш проблемним питанням, наголосив керівник підприємства, є відключення водоканалу, особливо в зимовий період. Тому з метою якісного надання послуг житомирянам, на котельні по вул. Жуйко встановлено резервну ємкість, завдяки потужностям якої підприємство може надавати теплопостачання абонентам (а це третина міста) упродовж 2-3 діб без води.

За останні 3 роки КП «Житомиртеплокомуненерго» зменшило втрати води на 640 тис. тонн.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове