Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 464524
Прогноз погоди
У 2014 році в Житомирі планують запровадити вертикальне озеленення
2 жовтня 2013 року 12:14

КП «Зеленбуд» виконало план доходів за І півріччя 2013 року. Підприємство отримало 67 тис.грн. чистого прибутку. Про це повідомив сьогодні, 02 жовтня, під час засідання виконавчого комітету директор КП «Зеленбуд» Валерій Дев’ятко.

Основні напрямки роботи підприємства – прибирання парків та скверів, озеленення міста, зрізування аварійних дерев. Для цього Зеленбуд має дільницю з вирощування саджанців рослин, будівельну дільницю та дільницю механізації. Площа зелених насаджень, яку обслуговує підприємство, становить 59,8 га.

Як повідомив керівник підприємства, до кінця року КП «Зеленбуд» забезпечить зрізування запланованих аварійних дерев (близько 750 одиниць). Крім того, в Житомирі є ще близько 1 тис. обстежених аварійних дерев, які потребують зрізування.

Міський голова Володимир Дебой не задоволений співпрацею КП «Зеленбуд» із КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира».

«Немає належної співпраці Інспекції з благоустрою з комунальним підприємством «Зеленбуд». Недостатньо уквітчаних територій біля підприємств. Маєте розробити програму співпраці з підприємцями на наступний рік, аби місто було більш уквітчаним та озелененим», – звернувся до Валерія Дев’ятко мер Житомира.

Директор КП «Зеленбуд» Валерій Дев’ятко наголосив, що підприємство посилюватиме роботу з підприємцями, а також у наступному році планує запровадити вертикальне озеленення та уквітчання міста.

 У 2014 році КП «Зеленбуд» також планує отримати понад 7 млн.грн. доходів та 165 тис.грн. прибутків.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове