Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5549
візитів всього: 476736
Прогноз погоди
На Покрову на житомирян чекає сільськогосподарський ярмарок, частування гарбузяною кашею та виступ гурту «ТІК»
2 жовтня 2013 року 10:47

План заходів з відзначення у Житомирі свята Покрови затвердили сьогодні, 02 жовтня 2013 року, під час засідання виконавчого комітету.

Цьогоріч в Житомирі вперше Покровський ярмарок пройде на території ТРЦ «Голобал.Ua», адже як показує досвід попередніх років, щороку все більша кількість житомирян долучаються до цього свята.

Як повідомила начальник управління культури міської ради Лариса Харчук, з 11 по 14 жовтня включно на території ТРЦ діятимуть сільськогосподарський ярмарок, виставка сільськогосподарської продукції, містечко майстрів, концертно-розважальна програма, Свято меду, козацькі розваги.

Кульмінацією Покровського ярмарку стане Свято гарбуза, яке відбудеться в суботу, 12 жовтня 2013 року. Під час свята пройде конкурс на найбільшу гарбузу та частування гостей гарбузяною кашею.

Житомирський міський голова Володимир Дебой підкреслив, що під час ярмарку житомиряни зможуть придбати продукцію безпосередньо від виробника.

«Ярмарок сільськогосподарської продукції дасть можливість житомирянам придбати продукцію безпосередньо від виробника. Ще більш святкового настрою надасть гостям свята гурт «ТІК», який приїде на Покровський ярмарок до Житомира на запрошення керівництва Глобала», – сказав мер Житомира.

ПЛАН ЗАХОДІВ

 проведення 11-14 жовтня 2013 року Покровського ярмарку

Територія ТРЦ «Глобал UA» (ПАТ «ЖМК»)

12.00 год. – Виставка-продаж робіт майстрів народного мистецтва, народних промислів та ремесел.

Концертно-розважальні програми. Свято меду «Щедрі соти». Свято гарбуза «Золотава гора».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare