Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 477276
Прогноз погоди
Житомир представлятимуть на Міжнародному фестивалі в Італії
1 жовтня 2013 року 17:13

Вчора, 30 вересня 2013 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой провів офіційну зустріч із Президентом Міжнародного фестивалю творчої молоді «La Via dei Concerti» Карло Девоті за участю народного артиста України, керівника Житомирської школи хореографічного мистецтва «Сонечко» Михайла Гузуна.

У рамках робочої зустрічі сторони обговорили можливість участі у наступних  фестивалях представників від Житомира.

«Я працюю в олімпійському комітеті і займаюся організацією Міжнародного фестивалю творчості для молоді, який щороку проходить в Італії. Наша мета – презентація та популяризація культури і потенціалу різних країн. До Житомира я приїхав, бо чув про досягнення ваших колективів та хочу запросити їх на наш Фестиваль», – розповідає Карло Девоті.

Президент Міднародного фестивалю творчої молоді наголосив, що бачив виступи вихованців хореографічної школи «Сонечко» і хотів би, щоб їх представники взяли участь у цьому заході.

Щороку свої творчі досягнення на Міжнародному фестивалі презентує творча молодь із понад 20 країн світу.

Житомирський міський голова Володимир Дебой повідомив, що підтримує ініціативу Карло Девоті щодо участі житомирян у заході міжнародного рівня та готовий сприяти участі вихованців школи «Сонечко».

«Упевнений, що вихованці колективу достойно презентують на міжнародномі рівні творчий потенціал Житомира та хореографічної школи «Сонечко». Цьому ми готові сприяти», – сказав мер Житомира.

Управління по зв"язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare