Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 481484
Прогноз погоди
Ветерани і люди похилого віку отримали подарунки від міського голови
1 жовтня 2013 року 15:39

Ветерани і люди похилого віку співали, грали на баяні та виступали із художніми номерами. Саме так, сьогодні, 1 жовтня 2013 року, у Житомирському міському територіальному центрі обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян відзначали День людей похилого віку та День ветерана.

На свято завітали Житомирський міський голова Володимир Дебой і заступник міського голови Наталія Леонченко.

«Кожен, хто приходить до центру, відчуває затишок, тепло і гармонію. Ми намагаємося працювати так, щоб і ви відчули, що потрібні нам. Допомога має бути системною, постійною для тих людей, які цього потребують», – зазначив Володимир Дебой.

Директор територіального центру Анатолій Сахневич подякував за піклування та підтримку меру Житомира та міській раді. За його словами, до Дня людей похилого віку та Дня ветерана, завдячуючи міському голові, подарунки отримали 3300 людей. Продуктові пакети і надалі видаватимуть людям, які мають у цьому потребу.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare