Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 482057
Прогноз погоди
Мер Житомира призначив керівником ТТУ Олега Таможського
1 жовтня 2013 року 11:44

Житомирський міський голова Володимир Дебой своїм розпорядженням з 1 жовтня 2013 року призначив на посаду начальника КП «ЖТТУ» Таможського Олега Валентиновича.

Сьогодні, 1 жовтня 2013 року, перед початком робочого дня відбулося офіційне представлення нового керівника комунального підприємства.

«Саме звернення вашого колективу, профспілки підприємства стали основою для мого рішення щодо призначення керівником трамвайно-тролейбусного управління Олега Валентиновича Таможського. Це людина, яка знає глибоко специфіку підприємства і вже не один десяток років працює у вашому колективі», – звернувся до працівників ТТУ міський голова.

Новопризначений керівник підприємства націлений активно діяти над вирішенням проблем та нарощувати потужності ТТУ.

«Отриманий аванс довіри від міського голови та колективу підприємства я намагатимусь виправдати та довести професійно. Я з повною відповідальністю відношусь до тих проблем, з якими зіштовхується нині наше підприємство і які необхідно вирішувати. Я бачу перспективи. Ми працюватимемо на відновлення рухомого складу та нарощування потужностей ТТУ. Вдячний своєму колективу за підтримку», – сказав начальник підприємства Олег Таможський.

Мер Житомира подякував колективу підприємства за підтримку, а також Віктору Соломатіну, який у складний перехідний період взяв на себе ношу керівника ТТУ і достойно її проніс у тяжкий час. Керівник міста наголосив, що готовий і надалі підтримувати трамвайно-тролейбусне управління.

Довідка:

Таможський Олег Валентинович 

Народився 05 березня 1961 року.

Закінчив Київський політехнічний інститут, спеціальність: автоматика і телемеханіка; кваліфікація:  інженер-електрик.

З 1983 року працює на КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління».

На ТТУ пройшов трудовий шлях від електромонтера-кабельника, майстра тягових підстанцій, старшого інженера, головного енергетика, заступника начальника до начальника Житомирського трамвайно-тролейбусного управління.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare