Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464682
Прогноз погоди
Звернення Житомирського міського голови Віри Шелудченко
26 січня 2009 року 13:42
Місто – наш спільний дім. Допоможемо тим нашим городянам, хто цього вкрай потребує.

До міської ради часто звертаються люди, позбавлені засобів існування, за допомогою, яка, нажаль, не може бути надана через бюджет міста. Звертаються з проханням допомогти у лікуванні, у збереженні самого життя чи придбанні вкрай необхідного.

Є таке прислів'я: допомога іншим, добро - це плата за наше місце в цьому житті. Уже сьогодні багато з тих житомирян, хто має свою справу і міцно стоїть у цьому житті, простягнув руку допомоги нужденним.
Я вдячна всім, хто займається благодійництвом уже сьогодні. За те, що вони прийняли життєвий виклик - допомагати іншим.

Хочу звернутися до житомирян:
Якщо ви не байдужі і поділяєте стурбованість влади, давайте разом зробимо свій внесок у благополуччя міста і його мешканців. Запрошую Вас взяти участь у безстроковій акції «Допоможи Конкретній людині». Суть її полягає в тому, щоб малозабезпечені сім’ї, членами яких є люди з особливими потребами, неповнолітні діти, люди похилого віку, могли отримати адресну благодійну допомогу від матеріально забезпечених городян, які можуть і хочуть її надати.

Якщо Ви захочете допомогти конкретній людині, підтримати нужденного, звертайтеся за телефоном в управлінні праці та соціального захисту населення Житомирської міської ради. – 47-07-03. Тут Ви зможете отримати необхідну інформацію.

Звертаючись до Вас, покладаюсь на Ваше добре серце та бажання допомогти конкретній людині, яка живе поруч. Гадаю, нас і надалі єднатимуть любов до рідного міста і любов до ближнього.

Житомирський міський голова                                                                 Віра Шелудченко


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове