Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 476290
Прогноз погоди
Наталія Леонченко зустрілася із заступниками послів Німеччини та Швеції
27 вересня 2013 року 16:58

У рамках робочого візиту Житомир сьогодні, 27 вересня 2013 року, відвідали представники німецької та шведської іноземних делегацій.

Заступник міського голови Наталія Леонченко провела робочу зустріч із заступником Посла Федеративної Республіки Німеччини Анкою Фельдгузен та заступником Голови Місії посольства Швеції, радником Мортеном Енбергом.

Представники іноземних делегацій наголосили, що їм сподобалися зустрічі та спілкування із житомирянами під час «Вуличного євроуніверситету», що проходив цього дня на вулиці Михайлівській.

Сторони обговорили подальшу співпрацю Житомира із міжнародними організаціями та містами Німеччини і Швеції.

Зокрема, заступники Послів наголосили, що зацікавлені у розвитку відносин та зміцненні співпраці.

Заступник міського голови Наталія Леонченко повідомила, що Житомир нині активно веде діяльність у сфері енергоефективності у тому числі зі Швецією.

Зокрема, разом зі Шведським бюро співробітництва та НЕФКО в Житомирі втілюються проекти енергозбереження.

У минулому році місто залучило 3 млн.грн. коштів НЕФКО, які спрямовані на утеплення дитячого садка №21 та встановлення понад 1800 світлодіодних ліхтарів. Це зменшило споживання енергоносіїв на 800 тис.грн. в рік.

У співпраці з НЕФКО в Житомирі здійснюватиметься утеплення ще 19 закладів бюджетної сфери (школи, дитячі садки, лікарні).

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare