Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481502
Прогноз погоди
"Дружба народів" по-житомирськи: депутати в черговий раз відклали розгляд питання по Старому бульвару
25 вересня 2013 року 17:51

Сьогодні, 25 вересня 2013 року, відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування.

На початку засідання голова комісії Микола Туфанов звернувся до членів комісії: «Окремі депутати зробили мені зауваження щодо порядку розгляду питань. До складу комісії входять представники дев’яти різних політичних партій. Можна сказати – дружба народів. Ми всі рівні перед законом. Хай не думають окремі депутати міської ради, що хтось із нас рівніший. Ведіть себе виважено та дотримуйтеся законодавства».

Розпочалося засідання – і розгляд питання про надання права користування земельною ділянкою Старий бульвар КП «Зеленбуд» у черговий раз перенесли на наступне засідання комісії.

Перший заступник Житомирського міського голови Галина Семенець наголосила, що відведення земельної ділянки у користування «Зеленбуду» є необхідним і важливим. Адже це надасть можливість зареєструвати декларацію на проведення капітального ремонту Старого бульвару і як результат – освоїти виділені кошти та здійснити ремонт. Для того, щоб члени постійної комісії могли з’ясувати всі подробиці стосовно цього питання, засідання відвідав директор КП «Зеленбуд» Валерій Девятко.

Депутат Житомирської міської ради Олександр Рабінович заявив, що Валерій Девятко не готовий дати відповіді на питання членів комісії і запропонував перенести розгляд цього питання на наступне засідання. Його пропозицію підтримав також депутат міської ради Володимир Михалець.

«Ми не можемо розглянути питання, не знаючи, що за роботи будуть виконуватися та який їх об’єм», – підкреслив Володимир Михалець.

У свою чергу голова комісії Микола Туфанов наголосив, що в історії житомирського парку є відзнака – Національна премія за ремонт.

Галина Семенець акцентувала: «Концептуально нічого на бульварі не зміниться. Будуть ті ж ліхтарі та той же газон. Бульвар лише відремонтують».

Однак, голосуванням було прийнято рішення перенести розгляд цього питання на наступне засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування.






 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare