Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 464514
Прогноз погоди
Українські зірки будуть благодійно виступати в Житомирі
25 вересня 2013 року 16:53

У неділю, 29 вересня 2013 року, о 18.00 год. на майдані ім. С.П. Корольова (біля кінотеатру «Жовтень») на житомирян чекає яскравий благодійний концерт-марафон «Допоможи – це просто!» за участю відомих українських зірок, під час якого збиратимуть кошти для підтримки дітей-інвалідів. Про це повідомив сьогодні, 25 вересня 2013 року, під час прес-конференції голова однойменного благодійного фонду Володимир Присяжний.

Зокрема, у Житомирі виступлять гурт "Принципова Зміна", Emotion, Аліна Гросу, Влад Дарвін, Наталія Валевська, Дмитро Сисоєв, Іван Сафаров, Міла Монастирська, Артем Кондратюк, Людмила Саннікова, YAN AvdON, Олександр Павлік, Анна Павлова, Віталій Козловський та ін.

«Житомирська міська рада пішла нам неабияку назустріч в питаннях організації заходу. Активно долучилися і обласна адміністрація та обласна рада. Разом із міською владою ми хочемо об’єднати житомирян навколо важливої благородної мети – допомоги дітям-інвалідам», – підкреслив Володимир Присяжний.

Як інформують організатори, концерт буде безкоштовним, платними будуть тільки вхід до фан-зони та вхід до віп-зони. Проте, і ця плата символічна. До прикладу, вхід у фан-зону коштуватиме 30 гривень.

Як акцентувала заступник міського голови Наталія Леонченко, всі зібрані під час марафону кошти будуть спрямовані на адресну допомогу дітям, хворим на фенілкетонурію, придбання реабілітаційного обладнання, обстеження маленьких житомирян за кордоном.

Долучитися до благородної справи зможе кожен: під час марафону працюватимуть волонтери, на яких буде символіка фонду, із опломбованими скриньками, куди всі бажають зможуть внести свою частку.

Працює також благодійний рахунок:

ПриватБанк Р/р № 26003055908011

МФО 311744

ОКПО 38718090

Організатори наголошують: будь-яка фінансова допомога є суттєвою, адже кожна гривня збільшує шанси маленьких житомирян, дітей-інвалідів на одужання чи як мінімум – покращення стану здоров’я.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове