Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464463
Прогноз погоди
Управління з питань надзвичайних ситуацій попереджає: Складні погодні умови!
24 вересня 2013 року 12:46

У Житомирі прогнозується погіршення погодних умов, пов’язане з сильним вітром та опадами. Про це повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та  цивільного захисту населення міської ради.

Виконавчим комітетом міської ради вжито заходи, спрямовані на створення безпечних умов функціонування систем життєзабезпечення міста, недопущення виникнення можливих надзвичайних ситуацій.

Зокрема, в цілодобовому режимі забезпечено роботу чергових аварійних бригад постійної готовності підприємств життєзабезпечення міста.

Враховуючи прогноз про складні погодні умови на найближчі дні, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до мешканців міста та керівників суб’єктів господарювання з проханням максимально вжити заходи, спрямовані на забезпечення безпеки свого життя та створення безпечних умов функціонування підприємств життєзабезпечення міста.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове