Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5571
візитів всього: 493186
Прогноз погоди
В День народження ТРЦ «Глобал-UA» житомиряни танцювали під хіти «Bаd Boys Blue» та освідчувались в коханні
22 вересня 2013 року 00:17

21 вересня 2013 року в Житомирі пройшло святкування з нагоди 5-річчя заснування ТРЦ «Глобал-UA».

Міський голова Володимир Дебой подякував керівництву торговельно-розважального центру за постійну співпрацю та вклад у розвиток міста, побажав подальшого зростання, а житомирянам гарного відпочинку під хіти диско - гурту «Bаd Boys Blue» та відомої української рок-виконавиці Лами.
«Ми сьогодні з вами в чудовому центрі. Центрі, який дарує радість житомирянам та гостям міста, який славить наше місто якістю обслуговування. Я дякую компанії Глобал за те, що ми сьогодні маємо можливість бути разом, як єдина родина. Щиро вітаю вас зі святом. Попереду у нас гарний настрій, чудовий концерт і прекрасний феєрверк. Всім гарного вечора. З Днем народження «Глобал-UA», - сказав Володимир Дебой.
Житомиряни та гості міста, які завітали на свято, отримали море позитивних емоцій. Не обійшлося й без сюрпризів. Під час святкового концерту житомирянин Іван Кухарчук освідчився своїй дівчині в коханні і запропонував одружитися, на що отримав очікуване «ТАК».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare