Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5552
візитів всього: 481363
Прогноз погоди
Володимир Дебой: Тролейбуси і трамваї мають бути в місті Житомирі
20 вересня 2013 року 13:07

У компетенції народних депутатів відстоювання позиції ТТУ на загальнодержавному рівні. Зокрема, щодо своєчасного і повного відшкодування передбачених законодавством пільг. Про це заявив учора, 19 вересня 2013 року, під час прямого ефіру на КРОК Радіо Житомирський міський голова Володимир Дебой.

«Якщо народні депутати передбачають у законному порядку пільги на перевезення громадян, то мають спрямовувати ці кошти у належному обсязі. І питання ТТУ буде знято», – сказав Володимир Дебой.

Мер Житомира наголосив, що сьогодні ТТУ сплачує більше податків, ніж усі перевізники області разом. Після спрямування 9,437 млн.грн. рівень розподілу державної субвенції на місто Житомир сягнув 47%, тоді як по інших містах він від початку був вищим — 50%.

«Я дякую депутатам обласної ради, які підтримали розпорядження голови облдержадміністрації Сергія Рижука про перерозподіл державної субвенції. Це дало змогу вирішити питання виплати заборгованості з заробітної плати людям, які щоденно працюють», – наголосив мер Житомира.

Володимир Дебой підкреслив, що колектив ТТУ сьогодні робить усе можливе, аби втрати підприємства були мінімальними. Зокрема, упродовж останніх 2,5 років в ТТУ стало на 9 тролейбусів більше: 5 тролейбусів Житомир отримав безкоштовно із міста Києва в результаті особистих домовленостей голови ОДА Сергія Рижука та міського голови Володимира Дебоя із керівником Київської адміністрації Олександром Поповим, а також 4 тролейбуси працівники ТТУ зібрали власними силами із запчастин. Нині колектив працює ще над двома одиницями, випустити які планує вже незабаром.

Володимир Дебой наполягає: сьогодні питання ТТУ – не лише площина роботи керівництва області та міста, а й народних депутатів. Адже саме в їх компетенції – законодавче забезпечення питання монетизації пільг та надання адресної соціальної допомоги громадянам пільгових категорій. Саме вирішення на загальнодержавному законодавчому рівні потребує і питання переходу комунальних підприємств на систему спрощеного оподаткування та, врешті, фінансового забезпечення гарантій держави.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare