Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481521
Прогноз погоди
У Житомирі можуть встановити пересувні атракціони
18 вересня 2013 року 12:51

Сьогодні, 18 вересня 2013 року, під час засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради було розглянуто звіт про виконання фінансового плану КП «Парк культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна» за I півріччя 2013 року.

Заступник начальника управління культури Житомирської міської ради Олена Турська зазначила, що план за I півріччя 2013 року виконано на 80 %. Однією із причин недовиконання, враховуючи сезонність роботи парку, є погані погодні умови. Зокрема, сезон у цьому році розпочали не з 1 квітня, а на місяць пізніше, а це втрата значних прибутків.

Директор КП «Парк культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна» Володимир Черниш також наголосив на тому, що атракціони застаріли, а тому не можуть складати конкуренцію розважальним центрам міста.

Міський голова Володимир Дебой підкреслив, що можна укладати договори із власниками пересувних атракціонів і за програмою 50/50 встановлювати атракціони на сезон.

«Парк повинен працювати так, щоб до нього хотіли приходити люди. Можна проводити конкурси, фестивалі, ігри, щонедільні програми. Житомирські парки можуть стати родзинкою Житомира. Сьогодні потрібно активно залучати інвесторів і благодійників, вносити нові ідеї», – акцентував Володимир Дебой.

Мер Житомира наголосив, що керівник Житомирського парку Володимир Черниш повинен переймати досвід роботи парків інших міст України та рівнятися на кращі з них.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare