Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5554
візитів всього: 476937
Прогноз погоди
У міській раді на громадських обговореннях розглянули проблеми земельного законодавства
16 вересня 2013 року 13:38

Сьогодні, 16 вересня 2013 року, на громадських обговореннях розглянуто проект рішення про затвердження Порядку визначення та відшкодування Житомирській міській раді збитків або неодержаного доходу, заподіяних внаслідок порушення земельного законодавства.

Проект буде винесений на найближчу сесію Житомирської міської ради. Про це повідомила заступник Житомирського міського голови Наталія Леонченко.

«Прийнявши таке рішення, міська рада має на меті привести фактичне використання земельних ділянок до основ чинного законодавства і, таким чином, не втрачати надходжень до бюджету. Серед порушень — не тільки самозахоплення земель. Бувають випадки, коли закінчується термін договору на оренду землі і не нараховуються кошти за фактичне використання землі, порушення меж фактичного використання земельних ділянок», – зазначила Наталія Леонченко.

Вона також наголосила, що міська рада матиме Порядок нарахування і відшкодування збитків внаслідок порушення земельного законодавства, відповідно до якого діятиме.

Начальник управління регулювання земельних відносин міської ради Єлизавета Лалименко акцентувала: «У Житомирі окремі нафтові заправки на сьогоднішній день ще не уклали договорів оренди. Це є порушенням законодавства. Відповідно до Порядку всі землекористувачі зможуть оформити документи, зареєструвати своє право і сплачувати відповідну плату за землю».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare