Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482689
Прогноз погоди
В Житомирі відсвяткували День мікрорайону Малікова
16 вересня 2013 року 09:01

14 вересня 2013 року мешканці мікрорайону Малікова відзначили День мікрорайону. Святкування вже третій рік поспіль проходить за підтримки депутата міської ради Валерія Онопрієнка.

Жителі мікрорайону дякують Валерію Онопрієнку за організоване свято, а сам депутат розповідає про нього як свято для сусідів.

«Ми вважаємо, що поряд з державними та загальноміськими святами мають бути маленькі свята для сусідів, для мешканців району. На цих святах ми частуємо один-одного кашею та іншими стравами, що приготували вдома самі, а також відзначаємо тих людей, які на думку мешканців, зробили щось визначне для свого мікрорайону за минулий рік», - розповідає про свято Валерій Онопрієнко.

Привітали жителів мікрорайону та вручили відзнаки міський голова Володимир Дебой та голова Богунської районної ради Людмила Янушевич.

«Це свято вже стало традиційним за підтримки депутата міської ради Валерія Онопрієнка, який не просто його влаштовує, а й живе тут зі своєю родиною, дбає про свій мікрорайон, відстоює питання, що стосуються мікрорайону, на сесії міської ради. Це святкування проходить в рамках відзначення 1129 річниці міста Житомира. Я щиро всіх вітаю зі святом мікрорайону і бажаю всім його мешканцям злагоди та здоров’я», - сказав міський голова Володимир Дебой.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare