Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 482517
Прогноз погоди
Відбулося засідання міської координаційної ради з питань фізичної культури та спорту
20 серпня 2009 року 09:32

19 серпня 2009 року у міській раді пройшло засідання координаційної ради з питань фізичної культури та спорту. На порядку денному було п’ять питань. Головував на засідання заступник міського голови Олег Старинець.

Першим було розглянуто питання про спортивно-масові заходи, які планується провести в рамках святкування 1125-ї річниці від Дня заснування м. Житомира.

О.Старинець детально зупинився на програмі свята й, дещо відступаючи від теми, розповів присутнім про особливості цьог8орічного свята. Так, за словами заступника міського голови, незважаючи на кризу, свято буде гарним і приємно порадує житомирян та гостей міста. Зокрема, було зазначено, що цього року День міста буде проходити під девізом «Житомиряни – житомирянам» і тому у фінальному гала-концерті будуть виступати виключно житомирські колективи та вихідці із Житомира, які завоювали прихильність публіки на загальнодержавному рівні – О.Воєвуцький, «Кіше», «Авіатор», «Друга ріка» тощо. В програмі свята також заплановано проведення лазерного шоу.

Як повідомив О. Старинець, 11 вересня на урочистих зборах у облмуздрамтеатрі буде проведено нагородження кращих спортсменів міста, а 12 вересня колективи житомирських клубів, команд та спортивних шкіл пройдуть у складі урочистої колони від стадіону «Спартак» до майдану Соборного, де будуть відбуватись основні заходи в рамках святкування Дня міста.

Також були розглянуті питання про забезпечення організації проведення в м. Житомирі заходів по відзначенню Дня фізичної культури і спорту, про організацію святкової театралізованої ходи, пр організацію Олімпійського пробігу до Дня фізичної культури і спорту, про внесення змін до складу міської координаційної ради з питань фізичної культури і спорту.

Прес-служба міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare