Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477334
Прогноз погоди
МНСники відзначають професійне свято
13 вересня 2013 року 15:20

13 вересня 2013 року в актовій залі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області пройшли урочистості з нагоди Дня працівників цивільного захисту.

Під час святкування троє офіцерів ДСНС отримали чергові звання, а найкращі були відзначені почесними грамотами та подяками виконавчого Житомирської міської ради, облдержадміністрації та обласної ради.

Разом з міським головою Володимиром Дебоєм та заступником голови обласної адміністрації Миколою Олещенком працівників ДСНС привітав секретар Житомирської єпархії української православної церкви отець Олексій.

Міський голова подякував ДСНСівцям за врятовані життя та швидке реагування під час надзвичайних ситуацій.

«Щиро дякую за вашу працю. Не просто працю, а службу, яка дає можливість зберегти життя і здоров’я людини. Як керівник обласного центру, хочу відзначити те, що ми з вами працюємо пліч-о-пліч при недопущенні надзвичайних ситуацій у місті Житомирі. Нас поєднує щоденна кропітка праця в ім’я здоров’я і життя людини. Я низько вам вклоняюсь від громади міста, щиро дякую за роботу і зичу здоров’я, благополуччя і добра», – сказав Володимир Дебой

Міський голова з нагоди свята вручив начальнику Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області Ігорю Нікітчуку іменний годинник. Секретар Житомирської єпархії української православної церкви отець Олексій подарував ДСНСникам ікону божої матері.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare