Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 70
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477081
Прогноз погоди
Любов Цимбалюк стала головою спілки секретарів Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України
13 вересня 2013 року 11:49

Секретар Житомирської міської ради Любов Цимбалюк стала головою спілки секретарів Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України. Таке рішення прийняли сьогодні, 13 вересня 2013 року, секретарі  міських рад міст - членів Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України під час засідання представників громад-членів цього відділення.

У рамках проведення зустрічі було обговорене питання співпраці органів місцевого самоврядування з Житомирською ОДА в частині проходження місцевих проектів і програм, що мають фінансуватися за рахунок Державного фонду регіонального розвитку.

«На 2013 рік на реалізацію проектів і програм виділено 1 млрд. грн. Розпорядником коштів є обласна адміністрація, при якій діє комісія з оцінки та визначення переліку проектів і програм для фінансування з коштів фонду. Протягом 2013 року затверджено переможцями конкурсного відбору 249 проектів і програм на загальну суму понад 45 млн. грн.», – наголосила Любов Цимбалюк.

Основними напрямами, за якими розробляються проекти є заходи з ресурсо-  та енергозбереження, реконструкції вуличного освітлення, капітальні ремонти будинків культури та дошкільних навчальних закладів.

Зокрема, як зазначив заступник директора департаменту містобудування, архітектури та будівництва Житомирської ОДА Роман Щебетов, у Житомирі заплановано залучення коштів Державного фонду регіонального розвитку на реконструкцію ДНЗ № 25, проведення капітального ремонту у ДНЗ № 32, завершення ремонтних робіт у Музеї природи та реконструкцію західної трибуни Центрального стадіону м. Житомира.

Нагадаємо, з ініціативою відновлення роботи двох дитячих садочків у м. Житомирі виступив 30 серпня 2013 р. під час засідання колегії ОДА Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Управління по зв’язках громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare