Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 482135
Прогноз погоди
Житомир спрямовує всі ресурси на боротьбу із опадами. ФОТО
12 вересня 2013 року 11:09

У Житомирі за 6 годин випало більше місячної норми опадів (понад 51 мм на 1 м.кв.). На боротьбу із затопленнями спрямовано всі можливі ресурси.

З 5-6 години ранку задіяні бригади всіх житлово-комунальних служб, працівники МНС. Зараз у місті лише на дорогах працює 12 одиниць відкачувальної техніки та 60 осіб. З самого ранку організовано роботу працівників житлового господарства на прибудинкових територіях та у житловому фонді.

Як повідомив начальник управління комунального господарства Олександр Марцун, найбільш проблемними ділянками, що постраждали від затоплення, є райони Промавтоматики та перехрестя вул. Котовського-Щорса. Тут працюють комунальники та працівники МНС у посиленому режимі.

«Підтоплення виникають через малий діаметр зливової мережі, що просто не може справитися із такою кількістю опадів. Тому на місцях найбільших підтоплень працює відкачувальна техніка», – говорить Олександр Марцун.

Працівники МНС на роботі ще з 5 години ранку, відкачують воду з найбільш затоплених ділянок, допомагають водіям виштовхувати авто із затопу.

«Така кількість опадів – це стихійне лихо, яке створює багато незручностей для житомирян. Зокрема, деякі автомобілі доводиться практично виносити із підтоплених ділянок. Окремі водії залишають свій транспорт посеред дороги, не маючи змоги далі проїхати. Ми робимо все, щоб відкачати воду», – говорить працівник МНС.

Житомиряни також виходять допомагати працівникам. Говорять, що з такими примхами погоди потрібно боротися разом.

«Мій будинок на вулиці Щорса. Усе залило водою. Добре, хоч люди працюють і відкачують воду», – зазначила житомирянка Лариса Ігорівна.

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare