Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 464432
Прогноз погоди
Гонорар Скрипки за концерт на День міста обійшовся Житомиру вдвічі дешевше, ніж для інших міст
11 вересня 2013 року 18:17

Хедлайнером гала-концерту під час відзначення 1129-ї річниці з дня заснування міста Житомира став Олег Скрипка разом зі своїм гуртом «ВВ».

За словами начальника управління культури міської ради Лариси Харчук, гонорар Олега Скрипки за концерт на День міста був удвічі меншим, ніж для інших міст. Про це вона повідомила сьогодні, 11 вересня 2013 року під час прес-конференції за підсумками святкування Дня міста. Лариса Харчук підкреслила, що артист відкритий, толерантний і з радістю погодився виступити у місті, щоб порадувати житомирян і створити святкову атмосферу.

Міський голова Володимир Дебой акцентував, що співак із любов’ю та добром поставився до Житомира. Натомість сам Скрипка після концерту зізнався, що так, як у Житомирі, його ще не приймали у жодному місті. Він наголосив, що житомиряни подарували йому тепло та великий заряд енергії.

«Я дякую Олегові і за його участь, і за його патріотизм, і за те, що він лояльно віднісся до Житомира у частині фінансування концерту. Він дійсно людина з великим серцем», – сказав Володимир Дебой.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове