Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482707
Прогноз погоди
Житомир до Дня міста отримав 2 подарунки «на колесах»
11 вересня 2013 року 14:33

До Дня міста житомиряни отримали 2 великих подарунки – зібраний силами працівників ТТУ тролейбус та спеціалізований автомобіль для перевезення людей з обмеженими можливостями від німецького Червоного Хреста. Про це повідомив сьогодні, 11 вересня 2013 року, під час прес-конференції Житомирський міський голова Володимир Дебой.  

«Ми маємо добру традицію – вже другий рік поспіль колектив ТТУ власними силами практично «з нуля» збирає із запчастин тролейбус. В цьому році під час проходження колон нас світав тролейбус за №2277 – подарунок працівників ТТУ до Дня міста. Сьогодні це гарний діючий вже третій тролейбус, випущений працівниками ТТУ за останні 2 роки», – повідомив мер Житомира Володимир Дебой.

За словами керівника міста, нині колектив працює над капітальним ремонтом і збором ще двох тролейбусів, які планують випустити на лінію вже незабаром.

Ще один автомобіль, проте вже для перевезення людей із обмеженими можливостями, отримало місто до 1129-го Дня народження і від німецького Червоного Хреста. Спеціалізований автомобіль стане першим соціальним таксі у м. Житомирі.

Автомобіль для соціального таксі Житомир отримав благодійно за особистою домовленістю міського голови Володимира Дебоя та сприяння депутата міської ради, головного лікаря дитячої міської лікарні Володимира Башека. Завдяки цьому місто заощадило 190 тис.грн.

«У бюджеті міста ми закладали 190 тис.грн. на придбання такого авто. Житомир отримав цей автомобіль благодійно, а заощаджені кошти будуть спрямовані на інші напрямки розвитку міста, за необхідності – на придбання ще одного такого автомобіля», – сказав міський голова.

Автомобіль оснащений пічкою, 2 підйомниками, має 6 звичайних місць та 2 місця для людей на візочках (візочки можуть бути різних параметрів, надійно фіксуються).

Представники німецького Червоного Хреста передбачили навіть надпис щодо тримання дистанції з боку інших водіїв.

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare