Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477223
Прогноз погоди
За вивезення побутових відходів житомиряни платитимуть окремо
10 вересня 2013 року 14:20

Послуги з вивезення побутових відходів не входитимуть у склад тарифу з надавання житлово-комунальних послуг. Таке рішення було прийняте сьогодні, 10 вересня 2013 року, під час засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради.

За словами начальника житлового господарства Житомирської міської ради Світлани Півоварової, виокремлення послуги з вивезення побутових відходів є вимогою постанови Кабінету Міністрів України № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги».

«Таке рішення дасть можливість здійснювати вивезення побутових відходів і з приватних секторів. Протягом двох років майже всі обласні центри України вивели вказану послугу з тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», – розповіла Світлана Півоварова.

Начальник управління житлового господарства наголосила, що тарифи у Житомирі підведені до економічного обґрунтування. Про це свідчать результати спеціальної перевірки державної інспекції.

Міський голова Володимир Дебой підкреслив: «Якщо сьогодні тарифи у Житомирі не будуть економічно обґрунтованими, то потрібно буде шукати кошти у другому кошику міського бюджету, щоб компенсувати збитки ВЖРЕПів. Таким чином, постраждають інші галузі. Ми не можемо цього допустити».

Що стосується якості надання послуг, то мер Житомира дав вказівку керівникам комунальних підприємств здійснювати більш вимогливий контроль за якістю виконуваних робіт. Крім цього, Житомир – одне з небагатьох міст України, яке має інститут старших по будинку, що у свою чергу є також своєрідною формою контролю.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare