Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 475755
Прогноз погоди
Соціальне таксі показали депутатам Житомира
9 вересня 2013 року 18:14

Сьогодні, 09 вересня 2013 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой разом із депутатами міської ради зустрілися із представниками німецького товариства Червоного Хреста.

Представники німецької благодійної організації за попередньою домовленістю із мером Житомира подарували місту сучасний сертифікований автомобіль, який буде першим соціальним таксі у м. Житомирі. Сьогодні ж цей автомобіль показали депутатам міської ради.

Автомобіль обладнаний для перевезення людей з обмеженими можливостями – має 2 підйомники, 6 місць звичайних та 2 місця із візочками. На авто навіть підготовлено надпис для інших водіїв щодо тримання дистанції.

Мер Житомира Володимир Дебой дякує представникам Червоного Хреста за оперативне вирішення проблемного питання та активну співпрацю, завдяки якій Житомир вже отримав 3 реанімобілі для швидкої допомоги.

Благодійники у свою чергу запевняють: це не останній результат співпраці, надалі планують працювати з містом ще тісніше. Тому вже незабаром відбудеться зустріч керівництва міста із керівництвом німецького Червоного Хреста.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове