Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464678
Прогноз погоди
Олег Скрипка про Житомир: місто має душу
9 вересня 2013 року 17:11

Соліст гурту «ВВ» Олег Скрипка задоволений житомирською публікою. Говорить, що так уміє мало хто зустрічати. Співак навіть роздумовує над можливістю проведення у Житомирі фестивалю «Країна мрій».

«Думаю, що ми проведемо в Житомирі «Країну мрій». Фестиваль пройде в Києві, а потім в Житомирі, а можливо, й паралельно. Особливість його в тому, що це має бути інтеграція гостей, які приїздять, і інтеграція місцевих колективів»,– сказав соліст гурту «ВВ».

Олег Скрипка акцентує: Житомир – місто, яке має душу, а житомирянам є чим гордитися. Саме це його наштовхнуло на ідею проведення фестивалю.

«Йде приємний і швидкий прогрес міста. Житомир набуває свою форму, своє обличчя, душу. Я, як артист, коли приїжджаю в якесь місто, одразу відчуваю, є душа в цьому місті чи немає. В Житомирі вона є. Нам приємно, що ми потрапили на святкування Дня міста в Житомирі. Це свято душі, свято родини, якщо вважати місто однією великою-великою родиною, то це родинне свято, яке об’єднує всіх мешканців міста», – ділиться враженнями від нашого міста Олег Скрипка, а також додає, що в Житомирі, порівняно з іншими містами, гарні дороги.

Житомирський міський голова Володимир Дебой підтримав ідею щодо фестивалю.

«Я дякую Олегу за ініціативу. Проекти, які він проводить, виховують у людей справжню любов до рідної землі. Житомир – це земля талановитих людей, тому ідея щодо проведення фестивалю вдала», – говорить Володимир Дебой.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове