Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481599
Прогноз погоди
У Житомирському Гідропарку ловили Робін Гуда
8 вересня 2013 року 20:56

За підтримки Житомирського міського голови Володимира Дебоя на території Гідропарку сьогодні, 8 вересня 2013 року, пройшла святкова дитяча вистава.

Вихованці театральної студії під керівництвом Аліни Зубової, сімейного центру «Зебра» зіграли виставу-казку «Робін Гуд» на імпровізованій сцені між деревами Гідропарку.

За словами Аліни Зубової, для більшості із чотирнадцяти юних акторів ця вистава є дебютною. Діти та їхні батьки ретельно готувалися до неї — підбирали костюми, робили атрибути, обирали зачіски.

Незважаючи на хвилювання дітей, вистава все ж вдалася і викликала шквал бурхливих оплесків серед глядачів.

Відвідав казкове дійство і міський голова Володимир Дебой. Він висловив своє захоплення постановкою вистави та грою акторів.

«Щиро вітаю акторів із прем’єрою. Приємно, що вона відбулася саме на День міста. Ви гармонійно та яскраво грали свої ролі. Безперечно, це велика заслуга керівника театральної студії, а також батьків. Ми разом повинні робити все можливе для розвитку наших дітей», — зазначив Володимир Дебой.

Кожна дитина отримала кульки, солодощі та подарунки від мера Житомира.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare