Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 482302
Прогноз погоди
На День міста народилося 33 житомирян. ФОТО
8 вересня 2013 року 15:12

33 житомирян (14 дівчаток та 19 хлопчиків, із яких 2 пари – двійнята) народилося вчора, 7 вересня 2013 року, в День міста Житомира. Сьогодні, 8 вересня 2013 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой привітав щасливих родин із поповненням.

Мер Житомира зайшов до кожної палати з породіллями, привітав мам квітами та подарунками.

«Ми вже традиційно щороку вітаємо маленьких житомирян, які народилися саме в День міста. Нехай їм Бог дає здоров’я, гарної долі та щасливого життя. Ми ж спрямовуємо всі зусилля, аби житомирські пологові відділення були забезпечені сучасним необхідним обладнанням», – сказав міський голова Володимир Дебой.

Сьогодні міські пологові відділення забезпечені практично всім необхідним обладнанням. Лікарі розповідають, що за останні 2 роки вони отримали чи не всі апарати, на які так довго чекали.

«Наші лікарі мають золоті руки, вони – професіонали. Для того, аби їх робота була ще ефективнішою, ми з міського бюджету фінансуємо медичне обладнання», – мовив Володимир Дебой.

Головний лікар міської лікарні №1 Анатолій Вусик додає, що за 2 останні роки практично повністю закрито питання з укомплектування необхідним обладнанням поголовного відділення: «Наше пологове відділення має найвищий рівень забезпечення обладнанням, що дозволяє виходжувати дітей, які народилися вагою 500 г. У минулому році нам придбали 2 сучасні апарати, в цьому році також закупили обладнання на 1,3 млн.грн. із міського бюджету».

Завідуюча пологовим відділенням ЦМЛ №1 Світлана Данилюк показує ремонт, що проведено у відділенні силами самої лікарні. Лікар розповідає, що такі позитивні зрушення щодо роботи пологових відділень відбулися завдяки активній співпраці із владою міста. «Нас, лікарів, чують, нас завжди запитують, що необхідно, і забезпечують саме тим. Володимир Михайлович завжди говорить: випишіть, яке обладнання необхідно, якої фірми. Саме завдяки такій співпраці ми маємо сучасний апарат для забезпечення штучного дихання немовлят. Ми працюємо з міською владою в одній команді і маємо хороші результати», – говорить Світлана Данилюк.

Результат такої співпраці – 26 врятованих маленьких житомирян за допомогою нового апарату штучного дихання. Нині пологове відділення міської лікарні №1 очікує на ще 1 аналогічний апарат.

Медичні працівники пологового відділення гостинно запрошують житомирянок частіше бувати у них. Медики жартують: пологове відділення – це єдина медична установа, де чим більше відвідувачів, тим краще для суспільства.

Сучасне обладнання рятує життя маленьким житомирянам

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare