Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 481603
Прогноз погоди
У Житомирі на 1129-річчя пройшов офіційний прийом іноземних та українських делегацій
7 вересня 2013 року 14:23

Офіційний прийом міжнародних та українських делегацій, які завітали до Житомира на День міста, провів сьогодні, 07 вересня 2013 року. Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Віце-консул Республіки Польща Дамян Цярціньскі, керівники Сілезького воєводства (Польща), м. Плоцьк (Польща), м. Смоленськ (Росія), м. Кутаїсі (Грузія), м. Сонтана (Болгарія), представники офіційних делегацій з українських міст Києва, Луцька, Коростеня, Баранівки, Олевська, Радомишля, Новоград-Волинського, Малина, Овруча, а також Північної фінансової корпорації НЕФКО приїхали до Житомира, аби разом відсвяткувати 1129 років від дня заснування міста.

Житомирський міський голова Володимир Дебой наголосив, що для Житомира – за честь приймати почесні делегації, особливо – міст-побратимів, із якими Житомир має налагоджені дружні відносини. «Щиро вдячний всім гостям міста Житомира, які відгукнулися на наше запрошення і долучилися до нашого міста, аби разом відсвяткувати 1129-й День народження Житомира. Для нас це велика честь», – сказав Володимир Дебой.

Керівники міста Плоцьк наголосили, що найближчим часом відбудеться підписання Договору про партнерство між містами Житомир і Плоцьк, що стане основою для ще більш активної співпраці.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare