Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 477250
Прогноз погоди
Святкування Дня міста розпочалося з музичного марафону
5 вересня 2013 року 12:43

Сьогодні, 5 вересня 2013 року, розпочалося святкування 1129 річниці з дня заснування міста Житомира. У Музеї космонавтики ім. С.П. Корольова стартував музичний марафон «Від зірок Житомира до Галактик Всесвіту».

Музиканти  житомирських музичних шкіл, а також Житомирського музичного училища ім. В. Косенка протягом п’яти годин виконуватимуть класичні композиції, про це перед початком марафону розповіла головний спеціаліст управління культури Житомирської міської ради Альона Сердечна.

«Ми вітаємо всіх із наступаючим Днем міста. Цей марафон є своєрідною репетицією того рекорду, який плануємо встановити у наступному році. Сьогодні ми не можемо це зробити, оскільки тривалість марафону має бути більшою», — наголосила Альона Сердечна.

Для встановлення рекорду у наступному році управління культури міської ради планує залучити також музикантів всієї Житомирської області.

«Для музикантів такий захід є незвичним і складним, адже проводиться вперше. Наша школа представляє годинну програму. Розуміємо, що у наступному році буде ще складніше, тому що нелегко встановлювати рекорд», — зазначила директор Житомирської музичної школи №1 ім. Б. Лятошинського Валентина Чудовська.

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare