Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 479414
Прогноз погоди
Учасники квесту на День міста шукатимуть особливі маршрутки
4 вересня 2013 року 16:43

Пішохідний міський квест «Легенди Житомира» пройде 7 вересня 2013 року у рамках святкування Дня міста.

Наразі заявки на участь у квесті подали 6 команд, кожна з яких за умовами гри складається від 3 до 5 чоловік.

7 вересня о 14.00 год. у сквері біля приміщення Житомирського обласного музично-драматичного театру імені Івана Кочерги пройде офіційна реєстрація учасників, видача завдань та атрибутики гри.

Формат пішохідного квесту «Легенди Житомира» являє собою серію завдань, в яких зашифровані певні загадки або відомі об'єкти. Необхідно по черзі відгадати всі адреси, відвідати кожне місце і знайти захований там ключ до наступного завдання або виконати завдання агента. Для перемоги необхідно пройти всі завдання швидше від інших команд.

Начальник управління культури Житомирської міської ради Лариса Харчук розповіла про те, що чекає на учасників квесту: «Це цікава гра, під час якої учасникам доведеться брати участь у «Танцювальній версії» святкування, фестивалі «Пікнік по-житомирськи», шукати маршрутку з певним номером та виконувати багато інших завдань».

Гра триватиме 1,5-2 год. Переможці отримають кубок міста, а вже наступного року за головний приз будуть змагатися команди з усієї України.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare