Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477474
Прогноз погоди
Головний лікар Житомирської лікарні отримав Подяку Прем’єр-міністра України Миколи Азарова
4 вересня 2013 року 16:34

Головний лікар комунальної установи «Центральна міська лікарня №2» м. Житомира Віктор Павлусенко 29 серпня 2013 року отримав Подяку Прем’єр-міністра України Миколи Азарова за вагомий особистий внесок в забезпечення розвитку підприємництва та формування ринкової інфраструктури України, яку йому вручив Віце-прем’єр міністр України Юрій Бойко.

Віктор Павлусенко очолює цей заклад з 1998 року. У лікарні працює 1180 осіб, з них 238 лікарів, 578 медичних сестер. Установа обслуговує доросле населення Богунського району в кількості 121 тис. 037 чоловік.

За період роботи головний лікар вніс значний особистий внесок у надання кваліфікованої медичної допомоги населенню міста. Зарекомендував себе, як висококваліфікований спеціаліст, має вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «Організація та управління охороною здоров’я» і вищу кваліфікаційну категорію з «Отоларингології», є прекрасним організатором. Наполегливий, вимогливий до себе та підлеглих, ініціативний.

Віктор Павлусенко користується глибокою повагою серед  колективу  лікарні, міста та області.

Свій багатий професійний досвід і майстерність щедро передає молодим лікарям. За роки своєї роботи  підготував десятки молодих спеціалістів, які працюють сьогодні керівниками служб та відділень міста та області, це людина високих моральних якостей.

Крім цього, головний лікар є Заслуженим лікарем України.

Нагороджений Орденами «За Заслуги» ІІ та ІІІ ступенів,  Орденом «Данила Галицького», неодноразово нагороджувався Почесними грамотами Міністерства охорони здоров’я України,  Почесними грамотами управління охорони здоров’я облдержадміністрації, обласної та міської ради.

Був  депутатом міської ради  двох скликань – 1999 році та 2004 році, а з вересня 2012 року Віктор Павлусенко — голова Житомирської обласної організації роботодавців лікувально-профілактичних закладів.


Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare