Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 477180
Прогноз погоди
Святкувати День міста Житомира розпочнуть вже завтра. ПРОГРАМА
4 вересня 2013 року 13:34

Про те, як у Житомирі пройде святкування 1129-ї річниці з дня заснування міста розповіли сьогодні, 4 вересня 2013 року, під час прес-конференції заступник Житомирського міського голови Наталія Леонченко та начальник управління культури Житомирської міської ради Лариса Харчук.

«Хочу привітати всіх з наступаючим Днем міста. Житомиряни з року в рік чекають на це свято, щоб ще раз об’єднатися, відвідати урочисті заходи, відчути себе справжньою родиною. У цьому році, як і в попередні роки Житомирська міська рада завчасно здійснювала підготовку. Сподіваємося, що житомиряни активно долучаться до святкування та гарно відпочинуть», — зазначила Наталія Леонченко.

Заходи в цьому році проходитимуть з 5 по 8 вересня 2013 року під гаслом «Нас єднає Житомир творчий» і поділенні на сім блоків. Зокрема, «Житомир музичний», «Житомир квітучий», «Житомир легендарний», «Житомир танцювальний», «Житомир мистецький», «Житомир кулінарний» і «Житомир традиційний».

«Кожен житомирянин може долучитися до святкування. Вже із завтрашнього дня розпочнеться святкування Дня народження нашого міста. У цьому році відбудуться традиційні заходи, а також безліч нових і цікавих. Запрошуємо відсвяткувати разом із нами», — наголосила Лариса Харчук.


Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare