Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5555
візитів всього: 476942
Прогноз погоди
Міський голова Володимир Дебой подарував директору гімназії 41 троянду
1 вересня 2013 року 16:51

Учнів, батьків та вчителів житомирської гімназії №23 привітав сьогодні, 1 вересня 2013 року, із Днем знань Житомирський міський голова Володимир Дебой та подарував школі цінні подарунки – безкоштовний інтернет та смарт-телевізор.

Мер Житомира наголосив, що 23-тя гімназія цьогоріч виборола звання «Школа року» та грант розміром 5 тис.грн. Надалі розмір гранту буде збільшуватися, – повідомив міський голова.

«Мені приємно відзначити, що саме житомирська гімназія в рейтингу шкіл України займає 16 місце. Ще більше приємно, що у вашому навчальному закладі завжди панує атмосфера єдиної родини», – мовив Володимир Дебой.

Те, що школа – немов одна наукова родина підтверджує і Почесний громадянин м. Житомира, голова Ради старійшин при міському голові Валентин Острожинський. Сьогодні він привів до гімназії свою правнучку. «Я приводив до цієї школи свого сина, онуку і сьогодні привів свою правнучку. Адже у цій школі сформований могутній творчий колектив учителів, які дають глибокі знання, вчать дітей соціальної активності», – говорить Почесний громадянин м. Житомира.

Директор гімназії №23 Ніна Купрійчук з гордістю розповідає про свій заклад: «Мені, як керівнику школи, приємно, що п’ятий рік поспіль ми тримаємо перше місце серед міських шкіл з предметних олімпіад, декілька років поспіль наші учні беруть участь у міжнародних самітах».

Нагадаємо, рішенням сесії міської ради директору гімназії №23 Ніні Купрійчук присвоєно звання «Почесний громадянин м. Житомира». Міський голова Володимир Дебой привітав директора та вручив 41 троянду (сьогодні у Ніни Купрійчук 41-й перший дзвінок у цій школі).


 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare