Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5552
візитів всього: 476815
Прогноз погоди
Мер Житомира відвідав школу, яка набрала 6 класів першокласників
1 вересня 2013 року 15:34

Сьогодні, 1 вересня 2013 року, понад 2,5 тис. першокласників поповнили лави житомирських шкіл.

Зокрема, до ЗОШ №5 прийшло найбільше першокласників з усіх житомирських шкіл – повних 6 класів. Житомирський міський голова Володимир Дебой привітав учнів, батьків та вчителів навчального закладу із Днем знань та подякував батькам за довіру до навчального закладу.

«Мені приємно відзначити те, що школа №5 цьогоріч отримала золоту медаль на Всеукраїнській виставці педагогічних досягнень. Це на загальнодержавному півні підтверджує те, що ви, шановні батьки, сьогодні передаєте своїх дітей в руки кращих освітян міста Житомира. Така ж велика кількість першокласників – це свідчення вашої довіри до навчального закладу», – сказав Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Довірив своїх двох онуків ЗОШ №5 і сам директор закладу – Юрій Сатир. Директор пишається учнями, вчительським колективом та самою школою, що єдина у місті має басейн.

«Мені приємно, що наша школа за оцінюванням комісії міської ради отримала найвищу оцінку – відмінно. Із 70 наших випускників понад 50 вступили до вищих навчальних закладів, із них майже всі на державній формі навчання», – говорить на святковій лінійці Юрій Сатир.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare