Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5528
візитів всього: 465097
Прогноз погоди
3333 абітурієнти стали студентами ЖДУ імені Івана Франка
31 серпня 2013 року 13:13

31 серпня 2013 року в Житомирському державному університеті імені Івана Франка пройшла урочиста церемонія з нагоди початку нового навчального року.

Цього року до ЖДУ ім. Івана Франка вступили 3333 абітурієнти. Із них на перший курс - 1605 (1174 стаціонар та 431 заочна форма навчання).

Зі вступом до університету вчорашніх абітурієнтів та їх батьків привітав Житомирський міський голова Володимир Дебой. Він побажав студентам успішних сесій та яскравих студентських років: «Сьогодні ви подолали ще одну сходинку вашого життя - ви стали студентами одного з найкращих у нашій державі вищого навчального закладу, Житомирського державного університету імені Івана Франка. Ми пишаємося цим вузом. Його випускники є гордістю нашої держави. Я бажаю, щоб ви тут знайшли справжніх друзів, а студентські роки стали найкращими у вашому житті».

Привітав студентів та передав символічний ключ до знань та студентський квиток ректор університету Петро Саух.

«Сьогодні наші випускники працюють у відомих університетах Німеччини, Австрії, Мексики та Сполучених Штатів Америки. Наші викладачі читають в Стамбульському, Мексиканському університетах та Польських вузах. На сьогодні у вас є можливість отримати другий диплом Варшавського чи Стамбульського університету. Головне - щоб було бажання», - сказав ректор.

На завершення студенти-першокурсники запустили в небо вимпел, за польотом якого визначають, чи легким буде навчання. Цьогоріч він піднявся у небо легко й високо, тож студенти видихнули з полегшенням і пішли до аудиторій знайомитися зі своїми майбутніми викладачами та одногрупниками.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове