Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482679
Прогноз погоди
Понад 5 тисяч студентів навчається у Житомирському державному технологічному університеті
31 серпня 2013 року 12:31

У Житомирському державному технологічному університеті сьогодні, 31 серпня 2013 року, відбулася урочиста церемонія вручення студентських квитків.

Саме таким заходом університет, в якому навчається понад 5 тис. студентів, розпочав новий навчальний рік.

На святкову церемонію завітали заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський і народний депутат України, випускник Житомирського державного технологічного університету Олександр Присяжнюк.

«Я бажаю вам, щоб протягом п’яти років ви здобули не тільки гарну освіту, а й прожили цікаве та багатогранне студентське життя. Нехай кожен день для вас відкриває щось нове та дарує радість і натхнення навчатися», — побажав студентам Олександр Бочковський.

У свою чергу Олександр Присяжнюк зауважив, що у цьому університеті можна здобути глибокі знання, головне — вчитися і цінувати кожен день.

Студентка-першокурсниця Влада Спірина навчатиметься за спеціальністю «Облік і аудит». Вона зізнається, що при виборі спеціальності і навчального вузу, не замислювалася над тим, де працюватиме по закінченню університету.

«Для мене цей день є початком нового етапу в моєму житті. Я очікую від навчального року нових знайомств і цікавих предметів. Хочеться вірити, що здобувши знання, зможу влаштуватися на хорошу роботу», — зазначила Влада Спірина.

Ректор Житомирського державного технологічного університету Петро Мельничук вручив першокурсникам студентські квитки та залікові книжки і висловив сподівання, що навчання в цьому закладі не розчарує молодь і дозволить їм по-справжньому відчути смак студентського життя.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare