Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5562
візитів всього: 481455
Прогноз погоди
ТТУ – політична карта в іграх місцевого значення?
30 серпня 2013 року 11:55

 

«Якщо депутат думає, що в Житомирі так багато коштів, то чому він декілька років  тому не вносив питання щодо виділення грошей для ТТУ на сесію? Він розписався, вибачте, у своєму безсиллі», – так прокоментував Житомирський міський голова Володимир Дебой вчора, 29 серпня, під час прямого ефіру на «Союз-ТВ», репліку нардепа від Житомира Геннадія Зубко щодо вирішення питання заборгованості ТТУ за рахунок міського бюджету.

«Місто Житомир сьогодні повинно саме думати, як зі свого бюджету виділити 10 млн.грн.», – сказав ще під час сесії нардеп, пропонуючи «взяти» ці кошти із будь-якої іншої сфери господарської діяльності Житомира.

Мер Житомира нагадав народному обранцю: ТТУ, перевозячи громадян всіх пільгових категорій, відповідно до законодавства України, повинно отримувати за це гарантовані державою кошти.

«Ми отримали ТТУ, яке мало 13,6 млн.грн. кредитів, заставлене майно, що могло б перейти у приватну власність. Наша команда погасила кредит до нуля. За 2,5 роки ми спрямували понад 45 млн.грн. на ТТУ, за що я дякую депутатам міської ради», – наголосив у ефірі Володимир Дебой.

Крім того, за нинішньої каденції не списано жодного тролейбусу чи трамваю тоді, як у 2006-2008 рр. списано 75 одиниць.

На запитання ведучої, чи є хоч якийсь результат співпраці народного депутата з містом, мер Житомира відповів: «Жодної копійки за підтримки народного депутата до Житомира не надійшло. Я щиро подякую Геннадію Григоровичу, якщо завдяки йому до міста надійде хоч тисяча гривень».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare