Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477508
Прогноз погоди
Свято для дітей від житомирського міського голови
29 серпня 2013 року 18:14

8 дітей сиріт і 200 дітей із багатодітних сімей м Житомира змогли сьогодні, 29 серпня 2013 року, відвідати ляльковий театр і переглянути виставу «Першовересень».

Таке свято для дітей пройшло з ініціативи Житомирського міського голови Володимира Дебоя, який особисто відвідав виставу. Мер Житомира привітав дітей з наступаючим Днем знань і подарував першокласникам портфелі з необхідним знаряддям для першого класу, а всім іншим школярам — набори канцелярського приладдя.

«Я вважаю, що кожна дитина має відчувати тепло дорослих і мати можливість отримати найкращі знання.  Мені сподобалося, що на запитання, чи хочете ви йти до школи, діти хором сказали «так». Вони знають, що школа — це храм науки, людських стосунків, можливо, тих, яких їм не вистачає в житті», — зазначив Володимир Дебой

Міський голова висловив сподівання, що коли діти підуть у школу — на них чекатимуть гарні педагоги, хороші друзі, велика родина освітян.

Діти, а також їхні батьки та опікуни, які відвідали виставу, наголосили, що їм сподобалося свято.

«Нам приємно, що влада міста не забуває про таку категорію житомирян, як ми. Мої доньки Карина та Марина з нетерпінням очікували на цей день. Щиро дякую за свято для моїх дітей», — зауважила мама багатодітної сім’ї.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare