Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 3
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5523
візитів всього: 464688
Прогноз погоди
Працівник Житомирської міської ради написав книгу на основі своєї роботи
29 серпня 2013 року 14:44

Свою першу книгу «Дорослі @ діти» презентував працівник служби у справах дітей Житомирської міської ради Вадим Жалюк.

Заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський, завітавши на захід, зазначив, що видання надзвичайно важливе, адже підіймає питання запобігання гендерному насильству, насильству в сім’ї, торгівлі людьми, бродяжництва.

«Приємно, що у міській раді працюють водночас і відповідальні професіонали, і творчі люди. Ми будемо використовувати цю книгу у рамках реалізації міської комплексної цільової соціальної програми підтримки сім’ї, дітей та молоді на період до 2014 року», — сказав Олександр Бочковський.

Сам автор книги розповів, що оповідання написані на основі його досвіду та досвіду роботи його колег.

«Хочу щиро подякувати Житомирському міському голові, секретарю міської ради та всьому виконавчому комітету міської ради за підтримку та сприяння у випуску книги. Сподіваюся, що це видання допоможе дорослим і дітям краще зрозуміти один одного та збереже від необдуманих кроків», — зауважив Вадим Жалюк.

На презентацію книги також завітали начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Сарно, начальник служби у справах дітей міської ради Надія Косяк, а також представники Житомирської міської молодіжної громадської організації «Оксія».

«Я рада, що Вадим Жалюк за підтримки міської ради та ГО «Оксія» зміг написати цю книгу. Вона важлива, адже це реальні історії із життя житомирян. Ми зможемо навчати наших дітей робити мудрий вибір», — підкреслила Олена Сарно.





 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове