Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482690
Прогноз погоди
Міський голова Володимир Дебой під час виїзної наради: У Житомирі не має бути «нічийних» територій
28 серпня 2013 року 12:19

27 серпня 2013 року під час робочого об’їзду міста міський голова Володимир Дебой, заступники міського голови Володимир Кропивницький, Наталія Леонченко та Олександр Бочковський, а також керівники профільних управлінь і комунальних підприємств міської ради оглянули одні із найбільш проблемних питань житлово-комунальної сфери.

Зокрема, серед найбільш наглядних та найчастіших проблем – аварійні люки, прибирання територій приватного сектору, вивіз сміття та стан спортивних і дитячих ігрових майданчиків. Із цим усім житомиряни стикаються мало не щодня, проте чи то через банальну байдужість, чи недовіру до комунальних служб про такі проблеми навіть не повідомляють.

Міський голова Володимир Дебой висловлює своє невдоволення роботою житлово-комунальних служб, які б мали першими знати про незакриті розкопки, відкриті люки чи аварійні дитячі майданчики. Керівник Житомира наголошує, що подібного роду робочі об’їзди містом за участю керівників комунальних підприємств будуть проводитися і надалі, а під час їх проведення кожен отримуватиме конкретні доручення із чіткими термінами виконання. «У Житомирі не має бути «нічийних» територій, коли ніхто не знає, хто відповідає за певну проблему. Кожен має розуміти і знати проблемні питання свого напрямку та робити все для їх вирішення», – говорить мер Житомира.

Разом із тим Володимир Дебой наголошує, що й самі мешканцями міста повинні не бути такими байдужими до своїх будинків та вулиць, врешті, свого міста. Адже сьогодні саме від ініціативи людей та готовності взяти під свій контроль залежить першочерговість ремонту прибудинкових територій, житлового фонду, встановлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків.

«Ми знайдемо в міському бюджеті можливості для прибирання територій, встановлення дитячих майданчиків. Тільки для нас є важливий і визначальним той фактор, щоб люди були активними, щоб коли разом прибрали територію – не засмічували її, коли встановили дитячий майданчик –не ламали його. Тоді буде видно результат», – сказав міський голова.

За час робочого об’їзду міський голова Володимир Дебой дав низку доручень керівникам комунальних структур щодо закриття люків, знесення аварійних дитячих майданчиків, що не перебувають на балансі міста, закриття тривалих розкопок та надання приписів структурам у випадку допущення антисанітарного стану прилеглих територій.

Нагадаємо, у Житомирі працює цілодобова гаряча лінія 15-80, зателефонувавши на яку житомиряни можуть залишити заявку щодо будь-якої проблемної ситуації, що стосується господарства Житомира.


Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare