Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 124
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477118
Прогноз погоди
Мер Житомира Володимир Дебой у складі почесної делегації відвідав Харків
26 серпня 2013 року 11:54

На запрошення мера Харкова Геннадія Кернеса Житомирський міський голова Володимир Дебой 23 серпня 2013 року взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня м. Харкова та 70-річчя звільнення міста від фашистських загарбників.

На знаменну дату до Харкова приїхав і особисто Президент України Віктор Янукович. Глава держави привітав харківчан зі святами та наголосив, що святкування 70-річчя звільнення України має об’єднати український народ. Саме з цією метою на початку 2013 року стартувала Всеукраїнська естафета пам'яті «Слава визволителям України».

«Сьогодні естафету прийняв Харків, далі до кінця року її приймуть Сумська, Донецька, Чернігівська, Полтавська, Запорізька, Дніпропетровська, Київська, Черкаська та Житомирська області. 6 листопада ми будемо урочисто відзначати 70-річчя звільнення Києва від фашистів», – повідомив Президент.

Почесна делегація у складі мерів обласних центрів України, представників 11 країн світу, у тому числі з міст-побратимів Харкова, взяли участь у святкових заходах, урочистому закладенні будівництва спортивного комплексу «Харків-Арена», освяченні храму, а також вшануванні пам'яті ветеранів-визволителів.

«Щиро дякую мерам зарубіжних міст-побратимів та мерам українських міст, представникам дипломатичного корпусу за те, що прийняли запрошення стати почесними гостями святкових і пам’ятних для нас подій. Це один із найважливіших днів для харківчан», – сказав мер Харкова Геннадій Кернес під час особистого прийому гостей.

Житомирський міський голова Володимир Дебой відзначив, що святкові заходи у м. Харкові для Житомира – це не лише перейняття досвіду, традицій та інновацій, а й важливі робочі зустрічі із колегами-мерами та представниками іноземних делегацій.

Міський голова Володимир Дебой долучається до вітань харківчан. Керівник Житомира відзначає, що саме почуття любові до свого міста, єднання та патріотизму, притаманні харківчанам, особливо підкреслили атмосферу свята та почуття гордості за звання «харківчанин».

Нагадаємо, святкові заходи з нагоди відзначення 1129-річчя від дня заснування міста Житомира відбудуться цьогоріч 7-8 вересня. Очікується, що Житомир відвідають, крім українських, також почесні делегації із міст-побратимів.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare