Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482667
Прогноз погоди
В День незалежності України мер Житомира Володимир Дебой очолив колону байкерів (ФОТО)
24 серпня 2013 року 16:02

24 серпня 2013 року міський голова Володимир Дебой очолив колону байкерів, які проїхали вулицями міста зі святковим мотопробігом.

З майорінням національних прапорів та сигналами клаксонів близько сотні байків, стартувавши на майдані Перемоги, проїхали вулицями Велика Бердичівська, Вітрука та Київська. Колону, яку очолив Володимир Дебой, автомобілісти вітали клаксонами, а пішоходи радісними вигуками.

За  байкерами, проте дещо коротшим маршрутом, (майдан Перемоги – Велика Бердичівська – Михайлівська – Київська – майдан Перемоги) слідували велосипедисти, ролери та житомиряни у вишиванках.

Міський голова Володимир Дебой відзначив, що в сьогоднішньому святкуванні вдало поєднались всі житомиряни незалежно від їх захоплень та віку.

«Мені дуже приємно, що День незалежності сьогодні святкується так гармонійно: від української вишиванки, мистецтва  до молодіжного драйву. Байкери, велосипедисти і житомиряни в вишиванках стали одним цілим в святкуванні Дня незалежності своєї держави. Я вважаю, що в цей день кожному має бути місце і можливість відсвяткувати з усіма, і це є ще один символ незалежності і демократії цивілізованої держави», - сказав Володимир Дебой.

Управління по зв'язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare