Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477495
Прогноз погоди
У Житомирі відновили анотаційну дошку Олегу Ольжичу
24 серпня 2013 року 15:36

У рамках відзначення Дня незалежності України в Житомирі на вулиці Ольжича 24 серпня 2013 року відкрили відновлену анотаційну дошку Олегу Ольжичу.

На відкриття завітали Житомирський міський голова Володимир Дебой, заступник міського голови Олександр Бочковський, керуючий справами Петро Кудряшов, житомирський краєзнавець Георгій Мокрицький, депутати Житомирської міської ради, представники громадських організацій і бажаючі житомиряни.

«Відновлення дошки — це ще один крок до визнання наших легендарних земляків, громадських діячів, людей, які дійсно боролися за незалежність держави Україна. Вітаю всіх зі святом і бажаю, щоб своєю кропіткою працею ми разом робили нашу державу незалежною, достатньою і такою, в якій будуть жити наші діти, не виїжджаючи за кордон», — зазначив Володимир Дебой.

Анотаційну дошку було відновлено за ініціативи журналістки Олени Галагузи.

«Майже 20 років тому анотаційна дошка була встановлена на вулиці Ольжича, проте вже через 10 років її вкрали. Сьогодні я вдячна Житомирській міській раді за підтримку і сприяння у відновленні дошки, а також усім житомирянам, які долучилися до збереження пам’яті про таку велику постать, як Олег Ольжич», — зауважила Олена Галагуза.

У наступному році 10 червня виповниться 70 років від дня смерті Олега Ольжича.





 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare