Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5562
візитів всього: 481443
Прогноз погоди
В «Супутнику» відсвяткували закриття сезону
23 серпня 2013 року 11:30

22 серпня 2013 року в дитячому таборі «Супутник» відбулось закриття останньої четвертої табірної зміни.

На закриття сезону завітав заступник міського голови Олександр Бочковський та керуючий справами міської ради Петро Кудряшов, які відзначили членів колективу подяками міської ради.

Олександр Бочковський подякував всьому колективу за те, що вони змогли на найвищому рівні організувати відпочинок дітей, та відзначив, що «Супутник» є кращим табором в Житомирській області.

«Всі діти відпочили гарно. Якісно організоване дозвілля дітей, а це – серйозний показник для дорослих. Діти їдуть по домівках задоволені та висловлюють бажання в наступному році повернутися. Приємно відзначити, що цьогоріч табір отримав І ступінь акредитації. Це дуже серйозний рівень, адже з  першого разу ми, минуючи ІІ та ІІІ ступені акредитації, отримали перший. Це означає, що наш табір відповідає всім сучасним вимогами», - розповів Олександр Бочковський.

Діти, які вже днями поїдуть по домівках, з радістю діляться своїми враженнями про відпочинок в таборі.

«Мені тут дуже сподобалося, я знайшов багато нових друзів.Щодня ми грали в футбол, баскетбол, квести. Я тут вже відпочивав до цього, і наступного року теж хочу приїхати», - розповідає старшокласник Влад.

«Мені подобається відпочивати тут, бо в таборі ми граємо в ігри. Та й годують нас тут аж шість разів», - говорить Катя, 7 років.

Директор КП «Реклама», на балансі якого знаходиться табір, Володимир Шуст розповів про те, як змінився табір за останні кілька років і що буде змінюватись далі: «Варто зауважити, що другий рік поспіль наш табір почав приносити прибуток. Якщо минулого року за підсумками діяльності табору це було сто тисяч гривень, то в цьому році це вдвічі більше. Не може не радувати цей факт, тому, що останні роки табір був неприбутковий. Якщо три роки тому тут відпочивало 300 діток, то вже два роки поспіль, коли табір знаходиться на балансі комунального підприємства «Реклама», тут повноцінні 4 зміни. Минулого року ми оздоровили більше ніж 800 діток, така ж тенденція збереглася в цьому році».

Цьогоріч, у зв’язку з великою кількістю бажаючих відпочити в «Супутнику», вже майже завершено реконструкцію шостого корпусу, завдяки чому в наступному році в таборі зможуть оздоровитися на 150 дітей більше. За останні 2 роки в таборі проведено капітальний ремонт всіх корпусів, на пластикові замінені всі вікна та двері, зроблено ремонт в середині корпусів. Як розповідає Володимир Шуст, у «Супутнику» наступного року планується реконструкція їдальні.

«Якщо за підтримки міського голови та депутатів ми зробимо реконструкцію їдальні, то табір зможе працювати не лише влітку, а й взимку. Тобто на зимових та осінніх канікулах ми зможемо запрошувати дітей, щоб вони тут відпочивали. Великим плюсом буде те, що за ініціативи міського голови з міського бюджету виділено 400 тисяч гривень на будівництво басейну. 24 серпня діти роз’їдуться по домівках і ми одразу ж приступимо до виконання робіт», - додає Володимир Шуст.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare