Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 479310
Прогноз погоди
У Житомирі створять робочу групу, що розгляне доцільність підвищення тарифів ЖКГ
22 серпня 2013 року 17:49

22 серпня 2013 року під стінами міської ради за ініціативи Житомирського міського комітету Компартії України пройшов мітинг з вимогами зупинки зростання комунальних тарифів у місті.

До учасників мітингу вийшли міський голова Володимир Дебой, заступник міського голови Володимир Кропивницький та начальник управління житлового господарства Світлана Півоварова.

Мер Житомира пояснив людям, що на рівень тарифів впливає підвищення заробітної плати працівникам житлово-комунального господарства, вартість паливно-мастильних матеріалів та енергоносіїв.

Для того аби перевірити, чи обґрунтоване збільшення тарифів на комунальні послуги міський голова запропонував створити робочу групу, до якої увійдуть представники громади та міської влади.

«Всі бажаючі зможуть увійти до робочої групи, в якій буде також заступник з питань житлово-комунального господарства Володимир Кропивницький, і вивчити питання детальніше. Якщо виявиться, що хтось із вас платить хоч одну копійку необґрунтовано, то ми знайдемо тих, хто за це відповідальний», - сказав Володимир Дебой.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare